Nieuws

laatste update 12-06-2017

E en F toernooi 10 juni  j.l.

Om kwart over elf begon dit jeugd toernooi met in totaal 4 deelnemende clubs. In het E toernooi waren dit : De Monnik, Ezinge,  DeFivel/Zeerijp en een gastenteam . Dit gasten team was een mengeling van deze drie clubs. In het F toernooi waren dit de volgende  clubs : De Monnik, Lycurgus en deFivel/Zeerijp met een F1 en een F2. Om kwart over drie vond de prijsuitreiking plaats. De bekers en de vaantjes waren gesponsord door DE HALTE/ BERKENPLAS.

De eindstand:

E Toernooi : 

  1.  DeFivel/Zeerijp 16 pnt,
  2.  De Monnik 10 pnt,
  3.  Gastenteam 9 pnt 
  4.  Ezinge 3 pnt.

F Toernooi : 

  1. Lycurgus 18 pnt, 
  2. DeFivel/Zeerijp 2 ,8pnt ,
  3. DeFivel/Zeerijp 1, 6 pnt 
  4.  De Monnik 1 pnt.


VV de Monnik en Wagenborg weer samen verder.

Op donderdag 25 mei 2017 hebben Jelle de Jong, voorzitter van vv de Monnik en Ger van Langen, directeur Wagenborg passagiersdiensten hun handtekening gezet onder het sponsorcontract. Hiermee is Wagenborg weer voor drie jaar hoofdsponsor van de voetbalclub. Wagenborg sponsort de grootste sportvereniging van Schiermonnikoog mede omdat zij het belangrijk vindt dat de leefbaarheid op het eiland behouden moet blijven. De Monnik is blij met Wagenborg als hoofdsponsor en zal de sponsor op zo’n positief mogelijke manier proberen uit de dragen. Als eerste met goede resultaten in de competitie. De komende drie jaar is dus weer het vertrouwde beeld van vv de Monnik met als hoofdsponsor Wagenborg passagiersdienst.

monnik-09

Jelle de Jong, voorzitter vv de Monnik en  Ger van Langen, directeur Wagenborg passagiersdiensten


2 nieuwe bordsponsoren voor de Monnik

De Monnik is 2 nieuwe bordsponsoren rijker. Voor meer info over deze bedrijven klik op hun logo.Wie de jeugd heeft.....

Woensdagmiddag 3 mei was er een voetbalmiddag georganiseerd door Eddie Bakker voor de jeugd van VV de Monnik. Er werd een training gegeven door Egge Knol, Byron Bakker en Jeffrey Snijder, allen jeugdtrainer bij FC Groningen. De jeugd heeft een geweldige middag gehad. De training, penalty schieten en samen op de foto! Na afloop met z'n allen nog wat drinken en een vette hap. Het was een zeer geslaagde voetbalmiddag op het veld van VV de Monnik.Supporters de Monnik kunnen er weer bij zitten

De supporters van de Monnik kunnen er eindelijk weer bij zitten. Vanmiddag werd door de firma Dijkstra en enkele vrijwiligers de laatste hand gelegd aan de nieuwe stoelen in de tribune. 

Of de supporters morgen met de kraker tegen koploper VVT2 ook van hun nieuwe stoeltjes zullen springen valt nog te bezien. De Monnik kampt morgen met maar liefst 8 afzeggingen.Kids United op bezoek bij de Monnik

Op zaterdag 18 februari werd er een bijzondere wedstrijd gespeeld op sportpark De Monnik!

Kids United, de G voetbalclub uit Groningen, geadopteerd door FC Groningen kwam een wedstrijd spelen tegen het E team van vv De Monnik. Het team had werkelijk een onvergetelijk weekend. Reddingsboot , voetballen bij de Monnik, Tox- Bar en lasergamen bij Lytje Willem. De dag kon niet meer stuk en de kinderen hebben enorm genoten.
De wedstrijd tegen de Monnik golfde op en neer en werd uiteindelijk 6-6.

Met dank aan alle sponsoren die deze prachtige dag voor deze kinderen hebben mogelijk gemaakt.

kids united
Linnenverhuur nieuwe bordsponsor

Linnenverhuur Schiermonnikoog hangt binnenkort om het veld van de Monnik. voor meer info over dit bedrijf klik op het logoLedenvergadering

De ledenvergadering van 7 jan werd helaas wat matig bezocht. We gaan er dan maar vanuit dat men alles goed vindt gaan. Jelle de Jong en Chris Wiersema werden als bestuursleden herkozen voor weer een periode van 3 jaar. De jaarcijfers en de begroting zagen er (ondanks het kleine lettertype) weer goed uit en werden dan ook goedgekeurd. Dit gold ook voor de notulen van de vorige vergadering en het jaarverslag. Het nieuwe hekwerk dat deze zomer geplaatst is werd ook nog even besproken.Het bestuur zit echter niet stil en heeft na dit project alweer nieuwe ideeen om de club te verbeteren. Over de scheidrechters cursus die gegeven was bleek iedereen zeer tevreden en zal dan ook voor herhaling vatbaar zijn. Het nieuwe voetplan voor de jeugd van de KNVB en het Jeppe project werden nog toegelicht en diverse andere vragen werden ter tevredenheid beantwoord.

Onze club draait goed en we moeten er met z’n allen voor zorgen dat dit ook zo blijft.


Scheidsrechter cursus zeer geslaagd

Op 7 en 8 oktober organiseerde de Monnik een scheidsrechter cursus. De cursus begon op vrijdagavond met theorie. Zaterdag werd de theorie uitgevoerd in diverse wedstrijden. Alle deelnemers waren zeer enthousiast en hopelijk heeft men hierdoor zaterdags wat minder moeite om scheidsrechters te vinden voor de wedstrijden.

De cursus werd gegeven door ere divisie scheidsrechter Siemen Mulder. 

voor meer oude verslagen van wedstrijden uit de dorpsbode

De Digitale Dorpsbode