laatste update 03-03-2017

Supporters de Monnik kunnen er weer bij zitten

De supporters van de Monnik kunnen er eindelijk weer bij zitten. Vanmiddag werd door de firma Dijkstra en enkele vrijwiligers de laatste hand gelegd aan de nieuwe stoelen in de tribune.

Of de supporters morgen met de kraker tegen koploper VVT2 ook van hun nieuwe stoeltjes zullen springen valt nog te bezien. De Monnik kampt morgen met maar liefst 8 afzeggingen.

Kids United op bezoek bij de Monnik

Op zaterdag 18 februari werd er een bijzondere wedstrijd gespeeld op sportpark De Monnik!

Kids United, de G voetbalclub uit Groningen, geadopteerd door FC Groningen kwam een wedstrijd spelen tegen het E team van vv De Monnik. Het team had werkelijk een onvergetelijk weekend. Reddingsboot , voetballen bij de Monnik, Tox- Bar en lasergamen bij Lytje Willem. De dag kon niet meer stuk en de kinderen hebben enorm genoten.
De wedstrijd tegen de Monnik golfde op en neer en werd uiteindelijk 6-6.

Met dank aan alle sponsoren die deze prachtige dag voor deze kinderen hebben mogelijk gemaakt.

kids united

Linnenverhuur nieuwe bordsponsor

Linnenverhuur Schiermonnikoog hangt binnenkort om het veld van de Monnik. voor meer info over dit bedrijf klik op het logo

Ledenvergadering

De ledenvergadering van 7 jan werd helaas wat matig bezocht. We gaan er dan maar vanuit dat men alles goed vindt gaan. Jelle de Jong en Chris Wiersema werden als bestuursleden herkozen voor weer een periode van 3 jaar. De jaarcijfers en de begroting zagen er (ondanks het kleine lettertype) weer goed uit en werden dan ook goedgekeurd. Dit gold ook voor de notulen van de vorige vergadering en het jaarverslag. Het nieuwe hekwerk dat deze zomer geplaatst is werd ook nog even besproken.Het bestuur zit echter niet stil en heeft na dit project alweer nieuwe ideeen om de club te verbeteren. Over de scheidrechters cursus die gegeven was bleek iedereen zeer tevreden en zal dan ook voor herhaling vatbaar zijn. Het nieuwe voetplan voor de jeugd van de KNVB en het Jeppe project werden nog toegelicht en diverse andere vragen werden ter tevredenheid beantwoord.

Onze club draait goed en we moeten er met z’n allen voor zorgen dat dit ook zo blijft.

Scheidsrechter cursus zeer geslaagd

Op 7 en 8 oktober organiseerde de Monnik een scheidsrechter cursus. De cursus begon op vrijdagavond met theorie. Zaterdag werd de theorie uitgevoerd in diverse wedstrijden. Alle deelnemers waren zeer enthousiast en hopelijk heeft men hierdoor zaterdags wat minder moeite om scheidsrechters te vinden voor de wedstrijden.

De cursus werd gegeven door ere divisie scheidsrechter Siemen Mulder.

voor meer oude verslagen van wedstrijden uit de dorpsbode

De Digitale Dorpsbode